Labu hesabınızı silin

Labu (Aleksandr Tikhonov, Estoril, Portugal tarafından işletilir), hesabınızı ve ilişkili verilerinizi istediğiniz zaman silmenize olanak tanır.

Hesabınızı uygulamada silme

  1. Labu uygulamasını açın ve oturum açın.
  2. Profil → Ayarlar bölümüne gidin.
  3. Hesabı sil öğesine dokunun.
  4. Onaylayın. Hesabınız derhal devre dışı bırakılır ve kalıcı olarak silinir.

E-posta ile silme talebi

Uygulamaya erişemiyorsanız, hesabınızla ilişkili e-posta adresinden support@labu.pro adresine e-posta gönderin ve hesabınızı silmemizi isteyin. Kimliğinizi doğrulayıp talebi işleme alacağız.

Silinen veriler

Hesabınızı sildiğinizde, aşağıdakiler dâhil olmak üzere kişisel verilerinizi kalıcı olarak kaldırırız:

  • Adınız, e-posta adresiniz ve telefon numaranız
  • Profiliniz ve — uzmanlar için — hizmetleriniz, programınız ve fotoğraflarınız
  • Rezervasyonlarınız ve tüm özel notlarınız
  • Bildirim/cihaz jetonlarınız

Silme işlemi 30 gün içinde tamamlanır.

Saklanan veriler ve saklama süresi

Portekiz vergi yasasına uymak amacıyla, tamamlanmış işlemlere ilişkin kayıtlar en fazla 5 yıl boyunca asgari düzeye indirilmiş biçimde saklanabilir. Sunucu günlükleri en fazla 90 gün boyunca saklanır. Bu saklanan veriler sizi tanımlamak veya sizinle iletişime geçmek için kullanılmaz.

Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Politikamıza bakın.