Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Labu
Το Labu (το οποίο διαχειρίζεται ο Aleksandr Tikhonov, Estoril, Πορτογαλία) σας επιτρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και τα σχετικά δεδομένα ανά πάσα στιγμή.
Διαγραφή του λογαριασμού σας μέσα από την εφαρμογή
- Ανοίξτε την εφαρμογή Labu και συνδεθείτε.
- Μεταβείτε στο Προφίλ → Ρυθμίσεις.
- Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.
- Επιβεβαιώστε. Ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται άμεσα και διαγράφεται οριστικά.
Αίτημα διαγραφής μέσω email
Εάν δεν έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή, στείλτε email στο support@labu.pro από τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας και ζητήστε μας να τον διαγράψουμε. Θα επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας και θα επεξεργαστούμε το αίτημα.
Τι διαγράφεται
Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας, αφαιρούμε οριστικά τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων:
- Του ονόματος, της διεύθυνσης email και του αριθμού τηλεφώνου σας
- Του προφίλ σας και — για τους ειδικούς — των υπηρεσιών, του προγράμματος και των φωτογραφιών σας
- Των κρατήσεών σας και τυχόν ιδιωτικών σημειώσεων
- Των διακριτικών ειδοποιήσεων/συσκευής σας
Η διαγραφή ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών.
Τι διατηρείται, και για πόσο καιρό
Για συμμόρφωση με την πορτογαλική φορολογική νομοθεσία, τα αρχεία ολοκληρωμένων συναλλαγών ενδέχεται να διατηρηθούν σε ελαχιστοποιημένη μορφή για έως και 5 έτη. Τα αρχεία καταγραφής διακομιστή διατηρούνται για έως και 90 ημέρες. Αυτά τα διατηρούμενα δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίηση ή την επικοινωνία μαζί σας.
Για πλήρεις λεπτομέρειες, δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας.