Slett Labu-kontoen din

Labu (drevet av Aleksandr Tikhonov, Estoril, Portugal) lar deg slette kontoen din og tilhørende data når som helst.

Slett kontoen din i appen

  1. Åpne Labu-appen og logg inn.
  2. Gå til Profil → Innstillinger.
  3. Trykk på Slett konto.
  4. Bekreft. Kontoen din deaktiveres umiddelbart og slettes permanent.

Be om sletting via e-post

Hvis du ikke får tilgang til appen, kan du sende en e-post til support@labu.pro fra e-postadressen som er knyttet til kontoen din, og be oss slette den. Vi verifiserer identiteten din og behandler forespørselen.

Hva som slettes

Når du sletter kontoen din, fjerner vi permanent personopplysningene dine, inkludert:

  • Navnet ditt, e-postadressen din og telefonnummeret ditt
  • Profilen din og — for spesialister — tjenestene, timeplanen og bildene dine
  • Bookingene dine og eventuelle private notater
  • Varsel-/enhetstokenene dine

Slettingen fullføres innen 30 dager.

Hva som beholdes, og hvor lenge

For å overholde portugisisk skattelov kan opplysninger om fullførte transaksjoner beholdes i minimert form i inntil 5 år. Serverlogger beholdes i inntil 90 dager. Disse beholdte opplysningene brukes ikke til å identifisere eller kontakte deg.

For fullstendige detaljer, se vår Personvernerklæring.